Rust in je hoofd, balans in je leven

Yogaweekend mèt mindfulness in Zeeland

Yoga & Mindfulness weekenden

Retraite & Wellness centrum De Schouw
Noordgouwe, Zeeland

Data 2019

4 - 6 januari: 

Yoga & Mindfulness

1 - 3 februari: 

Dit weekend zal de yoga & mindfulness gecombineerd worden met de Metta Cirkel


 

Wil je ook eens ervaren hoe yoga & mindfulness je dichter bij jezelf kunnen brengen, maar past een MettaMind week in het buitenland niet in jouw agenda, dan is een MettaMind weekend of een midweek in Kuuroord De Schouw in Schouweduiveland misschien iets voor jou.

MettaMind geeft nu voor de derde keer op uitnodiging van FitBody&Mind een mini yoga & mindfulness vakantie waarmee je er echt even tussenuit bent. Een heerlijk, gezellig en ontspannen wat je een echte reset geeft zodat je er thuis weer met volop energie tegenaan kunt. Een mooi alternatief voor als je er echt even tussenuit wilt, maar een yogaweek in het buitenland niet past.

 

INSCHRIJVEN                   CONTACT


Programma yoga vakantie mèt mindfulness


 

Ook in dit MettaMind programma worden yoga en mindfulness gecombineerd. We beginnen de sessies met Kundalini yoga om het lichaam flexibel, gezond en sterk te maken. Het zijn dynamische oefeningen waarbij je je vooral richt op het soepel maken van de wervelkolom. Hier lopen de drie belangrijkste zenuwbanen (ida, pingala en sushmuna) doorheen en we gaan ervoor zorgen dat die energie daar lekker doorheen gaat stromen. Blokkades worden opgeheven, je hormoonstelsel krijgt een boost, je organen worden gestimuleerd en je komt weer helemaal in balans. Het is een actieve vorm van yoga en daardoor een perfecte basis voor de mindfulness meditaties die daarop volgen. De meditaties geven je de gelegenheid om het effect van de yoga oefeningen helemaal tot je door te laten dringen. Je zult helemaal tot rust komen.

Door de combinatie van deze krachtige vorm van yoga en de verstillende mindfulness meditatie zul je overtollige bagage van je af kunnen laten glijden en kom je helemaal tot jezelf. Er zullen inzichten over jezelf naar boven komen, waar je eenmaal thuis veel aan zult hebben.

Sommige sessies zullen geheel in het teken staan van mindfulness. Daarin krijg je een inkijkje in wat mindfulness en meditatie precies is, hoe je het praktiseert en hoe je dit toepast in het dagelijks leven.

Na afloop van deze mini vakantie voel je je fysiek en mentaal weer helemaal in balans en weet je hoe je moet mediteren. Als je al mediteert, dan zal dit weekend je net die verdieping kunnen geven waarmee je weer een stukje verder komt in je beoefening.

-> Hier meer details over het programma van het weekend en de midweek. 

Maaltijden


Het eten is vegetarisch, biologisch en super lekker. 'Bewust', eerlijk en passend bij dit weekend, verzorgd door Joricious Delicious of door Karin van Puur koken met Passie. Glutenvrij kan ook. 

Locatie

  
 

We verblijven in een beschut landgoed tussen Zierikzee en Renesse met een buitenzwembad, een zonnig terras en een wellness afdeling met sauna’s en massage ruimtes. Het ligt in een prachtige omgeving die uitnodigt tot lange strand-, duin- en/of boswandelingen. Je kunt ook fietsen op de leenfietsen.

 
 

Er is een ruime kamerkeuze: 1, 2 en 3/4 persoonskamers met badkamer óf wastafel (en gedeeld sanitair), groepszaal met luxe bedden en badkamer en je kunt kamperen of met de camper op de parkeerplaats. De tarieven zijn inclusief volpension met vegetarische voornamelijk biologische keuken, thee, koffie, water, fruit en tussendoortjes, bedlinnen en handdoekset (bij kamer), gebruik van sauna's, warmwaterbad, zwembad, zonnebank. Deelname is exclusief consumpties in de bar, massages, behandelingen en/of coaching en een reis en annuleringsverzekering.

Kosten 

De organisatie is in handen van Fit Body Mind -> Hier meer info over de kosten. 

Hoe er te komen

Kuuroord De Schouw
Donkereweg 1
4317 AM Noordgouwe (gemeente Schouwen)

  • Met de auto is deze locatie goed te bereiken. Er is een eigen parkeerplaats op het terrein.
  • Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot Zierikzee. Het laatste stuk kan met bus 134. Of naar station Goes en dan per bus (40 min). Hier meer over de bereikbaarheid 
  • Via FitBodyMind kun je carpoolen. Ben je op zoek naar een lift, check dan hun site voor de mogelijkheden.