Rust in je hoofd, balans in je leven

Yoga Vakantie mèt Mindfulness

 

YOGA VAKANTIE MET MINDFULNESS

Upcoming: 21 t/m 28 sept. 2019: Italië

 

Heb je zin in een yoga vakantie en spreekt de combinatie met mindfulness je aan? Om een weekje voor jezelf te hebben, tot rust te komen en je weer helemaal op te laden? Dan is een MettaMind yoga reis misschien wel iets voor jou.
 
We bieden je een volledig verzorgde week met yoga, mindfulness en Ayurvedische voeding, vakkundig bereid door onze eigen MettaMind superkok. We gaan ieder jaar naar Italië, Ibiza en Bali, steevast op prachtige locaties aan zee.
 

 

Rust & Focus weken

Je zult merken hoe yoga, mindfulness en voeding elkaar versterken. Met yoga werk je aan een gezond en sterk lichaam, met mindfulness vind je rust en ontspanning. Door deze combinatie kun je de effecten van je beoefening optimaal laten doorwerken. Je zult inzichten krijgen en vaardigheden ontwikkelen waar je eenmaal thuis veel baat bij hebt. 
 
Daarnaast zul je ervaren hoe de juiste voeding (gebaseerd op de inzichten van de Ayurveda) je energie geeft en ervoor zorgt dat je lekker in je vel komt te zitten. Samen met de Ayurvedische lifestyletips en heb je alle ingrediënten om te komen tot een leven waarbij ‘al je cellen zullen dansen van geluk’, zoals ze in de Ayurveda zeggen. We geven je alle tools, zodat je het geleerde ook thuis kunt blijven toepassen.
 
Tijdens deze yoga reis hoef je geen enkele beslissing te nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is het boeken van je ticket. Wij halen je op van het vliegveld en zorgen voor de rest. Voor jou is het alleen maar genieten van het programma, het gezelschap, de omgeving en het heerlijke eten.
 

Ervaringen

Wil je weten hoe deelnemers een MettaMind retraite ervaren? Klik dan op onderstaande filmpje. 

 
 
 
INSCHRIJVEN                   CONTACT
 

Data MettaMind yoga vakantie met mindfulness:

Italië (zuidwest kust)

21 t/m 28 sept. 2019
 

 
Bovenop een heuvel aan de Golf van Napels in een prachtige sfeervolle villa met uitzicht over de zee en de vallei genieten we iedere avond bij het avondeten van de ondergaande zon. Om de volgende ochtend weer fris de dag te beginnen met yoga en mindfulness op het dakterras.
 

Bali

voorjaar 2020

(nieuwe data worden nog bekend gemaakt)

Bali staat bekend om haar krachtige spirituele sfeer en is de perfecte plek voor een yoga vakantie mèt mindfulness. Je zult merken dat persoonlijke ontwikkelingen hier heel snel gaan. 
 

Ibiza

najaar 2020

(nieuwe data worden nog bekend gemaakt)

 
In deze prachtige villa met gezellige buitenkeuken en groot yogaplatform met indrukwekkend uitzicht over de heuvels en de zee, zul je alle overtollig ballast van je af laten glijden en kom je weer helemaal tot je zelf. 
 


MettaMind draagt voor iedere deelnemer aan de retraites in het buitenland bij aan CO2 compansatie. Voor 2018 hebben wij dat (aantoonbaar) gedaan via Fair Climate Fund. Wellicht wil je er zelf ook aan bijdragen. Bij de Consumentenbond en bij Milieu Centraal vind je meer info over de mogelijkheden. 


6 redenen voor een MettaMind Yoga vakantie
met mindfulness 

  1. Uitgebalanceerde combinatie inspanning & ontspanning.
  2. Ervaren en deskundige begeleiding door mindfulnesstrainer en yoga docent Wineke van Aken. 
  3. Heerlijke en vaardig bereide maaltijden door onze eigen MettaMind kok Dean Liauw.
  4. Prachtige sfeervolle locaties in een mooie omgeving met een fijne energie. Persoonlijke ontwikkelingen lijken erg snel te gaan. Meer zien? Hier naar de foto albums. 
  5. Leuke groepen waar je helemaal jezelf kunt zijn.  
  6. Beproefd programma, wat inmiddels al ruim 35 keer is gegeven. Deelnemerservaringen bevestigen steeds weer de kracht van het MettaMind retraiteprogramma. Lees hier wat anderen ervan vinden.  


Mindfulness verdiepen 

Mocht je al eens een 8-weekse mindfulness training hebben gevolgd, dan is deze yoga vakantie met mindfulness een mooie manier om je mindfulnessvaardigheden verder te verdiepen. Maar ervaring is niet nodig. Deze retraite kan ook een mooie kennismaking zijn met mindfulness, waar beter dan op een van onze prachtige locaties in Italië, Ibiza of Bali?  
 

 

INSCHRIJVEN