Rust in je hoofd, balans in je leven

Yoga met mindfulness lessen

YOGA MET MINDFULNESS LESSEN

 Iedere woensdagavond Centrum De Roos (Vondelpark)


19:00 - 20:15 uur

5 rittenkaart € 65,-
10 rittenkaart € 125,-
2 proeflessen € 20,-

Je kunt je inschrijven/aanmelden

of kom gewoon langs wanneer het je schikt!  
 

Een van de meest voorkomende vragen bij mindfulness zijn: 

Hoe houd je je mindfulness beoefening bij?
Hoe leer ik mediteren? Ik ben te onrustig om stil te zitten.

Daarom heeft MettaMind een speciaal yoga met mindfulness lesprogramma ontwikkeld:

Met mindfulness oefeningen om je mindfulness beoefening bij te houden en yoga om je lichaam soepel, fit en ontspannen te maken. Een fijne basis voor je meditatie.
 

INSCHRIJVEN                   CONTACTVooral als je het lastig vindt stil te zitten is het prettig om eerst wat yoga oefeningen te doen zodat je lichaam lekker en ontspannen aanvoelt.

Met deze wekelijkse lessen laad je je weer helemaal op voor de rest van de week. Mocht je geen ervaring hebben met mindfulness en/of yoga, dan kun je deze lessen zien als een fijne kennismaking.

Ook een mooi alternatief voor als je geen mindfulness training wilt volgen, interesse hebt in yoga en wilt werken aan een rustige geest en een soepel en ontspannen lichaam. 


"Wineke weet me elke week weer te inspireren en de balans te geven die ik nodig heb. Deze les is magic en werkt voor mij. Het geeft me bewustwording: leven in het nu, en dat maakt mij sterk." 

Marjolijn van N. Hospitality professional  


OPZET

We beginnen de sessie met dynamische yoga oefeningen uit de Kundalini yoga en stretchingen uit de Hatha en Yin yoga waarmee je blokkades in je lichaam opheft en energie beter laat stromen.

Zo werk je aan een sterk en soepel lichaam, een krachtig imuumsysteem, uitgebalanceerd hormoonstelsel en gezonde organen. Lichaam en geest komen helemaal tot rust. Een fijne basis voor de mindfulness meditaties (uit de 8-weekse mindfulness training), die daarop volgen.

Je verdiept je meditatievaardigheden en alle overtollige bagage van stressvolle gedachten en emoties en fysieke blokkades verdwijnen. Je ervaart een diepe ontspanning en krijgt inzichten waar je in het dagelijks leven mee verder kunt. 


"De yogalessen zijn een heerlijk middelpunt van de week. In de snelheid van het dagelijks leven staat de tijd even stil. De oefeningen en meditaties brengen inspanning en ontspanning. Al vanaf de eerste les merk je de weg naar openheid en het in balans zijn." Mariette, docent LOCATIE 

Centrum De Roos
PC Hooftstraat 183
Amsterdam 
 
Een prachtig monumentaal pand in het Vondelpark. Vanaf de ingang bij de PC Hoofstraat, het eerste gebouw aan je linkerhand met een gezellig cafeetje waar je voorafgaand aan de les nog een lekker kopje thee kunt drinken.
 

PRAKTISCH

Data

 • Wekelijks vanaf woensdag 1 november 2017


Je hoeft niets mee te nemen. Eventueel een flesje water en makkelijk zittende kleding. Het wordt aangeraden tot ruim een uur van te voren niet of licht te eten. 


Tijd

 • 19:00 - 20:15 uur.


Het is fijn als je een kwartiertje eerder aanwezig bent zodat je rustig kunt aankomen en rustig je plekje kunt uitzoeken. Je kunt je er terplekke omkleden en je spullen in een kluisje doen. Liever niet de zaal inbrengen. Borg is € 0,50.


Kosten 

 • 5 ritten kaart € 65,-
  2 mnd geldig
   
 • 10 ritten kaart € 125,-
  4 mnd geldig
   
 • 2 proeflessen € 20,-
  1 mnd geldig

  (Vaak heb je een paar lessen nodig om te weten of iets bij je past)

  Graag terplekke contant betalen. 
   
Docent 
 
De lessen worden gegeven door mindfulness trainer en yogadocent Wineke van Aken. Hier meer info over haar achtergrond. 

De lessen zijn geinspireerd op het programma van onze succesvolle retraites waarin is gebleken dat de combinatie van dynamische yogaoefeningen en rustige stretchingen, samen mèt meditatie heel goed werkt om lichaam en geest tot rust te brengen en ruimte te creëren waarin je dichter bij jezelf kunt komen.
 
'Ik ben blij dat ik - na een pauze van drie jaar - opnieuw dit mooie programma kan aanbieden in De Roos. Voor mij een mooie momenten van inspiratie en een leuke manier om contact te houden met oude èn nieuwe deelnemers. Graag tot in De Roos!'
 
 

Zou je deze lessen ook wel eens op een exotische zonnige locatie willen doen en daarbij lekker gezond Ayurvedisch eten?

Dan is een MettaMind yoga vakantie met mindfulness misschien ook wel wat voor jou.


 

INSCHRIJVEN