Rust in je hoofd, balans in je leven

MettaMind introduceert i.s.m. met Michel Szulc Kryzanowski:

 

FOTOGRAFEER WAAR JE HART VOL VAN IS

 

Een driedaagse Masterclass

Humanistische Fotografie en Mindfulness

8, 15 en 22 april, 2018

in samenwerking met speciale gastdocent

 Fotograaf/kunstenaar Michel Szulc Krzyzanowski

Drie zondagen van 10 – 17 uur

Centrum De Roos, Vondelpark Amsterdam

Deelnamebedrag € 325,-

 

SUBSCRIBE                   CONTACT US
 

 

Wanneer je fotografeert, leg je vast wat voor jou belangrijk is. Het resultaat kan veel indruk maken: veel mensen willen jouw foto’s zien, ervaren en kopen. De mate van de indruk die je met je foto’s maakt wordt bepaald door wie jíj bent. Daarom is het essentieel om als fotograaf niet alleen te werken aan je fotografische vaardigheden, maar ook aan jezelf.

Deelname aan de Masterclass ‘Fotografeer waar je hart vol van is’ laat je zien wie je bent en laat je worden wie je kunt zijn. Met behulp van Mindfulness waarmee je dichter bij jezelf komt. Met deze verrassend nieuwe zelfkennis, zul je met Humanistische fotografie foto’s gaan maken die maatschappelijk van betekenis zijn.

 

Wat doen we met mindfulness?

Trainer Wineke van Aken geeft je praktische yoga en mindfulness-oefeningen uit de bekende MBSR mindfulnesstraining. Dit is een wetenschappelijk bewezen methodiek (dat zijn oorsprong vindt in het boeddhisme), om met de uitdagingen van het leven om te gaan en je dichter bij jouw ‘innerlijke wijsheid’ te brengen. Hiermee geef je jezelf rust en zullen inzichten naar boven komen die je van waarde zijn voor de sessie Humanistische Fotografie van Michel Szulc Krzyzanowski die daarop volgt.

 

Wat doen we met Humanistische Fotografie?

Dit deel van de Masterclass gaat over foto’s maken vanuit een helder besef van wie je bent. En over de relevantie van de brug die jouw fotografie met de mensen verbindt.

Om dit te onderzoeken bepaal je aan de hand van meegenomen werk, samen met Michel, welk thema nu in jouw leven en in je fotografie belangrijk is. Op basis hiervan formuleer je samen met Michel een opdracht waarvan je de resultaten en ervaringen op de tweede Masterclass dag presenteert. In de tweede week breng je de opdracht tot een finale presentatie die we de derde en laatste dag zullen bewonderen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Met deze Masterclass zul je een grote sprong maken in je werk als fotograaf èn in je persoonlijke ontwikkeling. Een oud Nederlands gezegde luidt: ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’, en dat is precies wat Mindfulness en Humanistische Fotografie je te bieden hebben: jou persoonlijk te laten groeien en dat als bron te laten zijn voor je fotografie. Hiermee maken jij èn je fotografie de wereld een beetje beter en mooier.

 

 

INSCHRIJVEN