Rust in je hoofd, balans in je leven

Mindfulness op individuele basis

 

MINDFULNESS TRAINING OP MAAT

MettaMind geeft ook mindfulnesstrainingen op individuele basis. Dat kan in de vorm van de 8-weekse mindfulnesstraining MBSR waarbij we de groeps-training, (zoals die is opgezet door Jon Kabat-Zinn), aanpassen aan jouw persoonlijke situatie.

Er is ruimte om langer stil te staan bij de onderwerpen die voor jou actueel zijn, waardoor je meer uit de training zult halen. Omdat er meer individuele aandacht is, kunnen sommige ontwikkelingen sneller en dieper gaan.

We beginnen met een intake. Daarna stellen we een vervolgtraject op waarbij we het aantal sessies en de planing afstemmen op jouw beschikbaar tijd. Leerpunten van een individuele mindfulnesstraining komen overeen met de groepstraining en kunnen toegespitst worden op specifieke thema's die op dit moment spelen in jouw leven. 


INSCHRIJVEN                   CONTACT

Investering mindfulness op maat 

  • Gratis intakegesprek van 30 min. (telefonisch of persoonlijk).  
  • € 90,- (excl btw) per sessie van 60 min. (uitloop van max 15 min. is mogelijk). 
  • € 165,- (excl btw) per sessie van 60 min. wanneer de werkgever betaalt.

Er gelden speciale tarieven voor charitatieve- en zorginstellingen. Neem daarover contact op met MettaMind. 

Annuleren: indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afgezegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. 


Vergoeding en korting

Steeds meer verzekeraars vergoeden een mindfulnesstraining. Meer info op zorgwijzer.nl.

Als je als zelfstandige werkzaam bent, kun je deze nota als onkosten opvoeren en op je belastingaangifte in mindering brengen. Afhankelijk van je inkomen kan dit tot 50 procent voordeel opleveren.
 
 

Wineke is leuk. Een goede combinatie van 'hoofd en buik', van ratio en gevoel. De individuele lessen die ik bij haar gevolgd heb waren leuk en zinvol. Meer en meer begon ik in te zien hoe gejaagd ik was in mijn werk en daardoor ook in mijn hoofd. Ik leerde steeds beter om daar wat afstand van te nemen.' P.L. huisarts in Amsterdam. Locatie Individuele Mindfulness Training

Studio MettaMind
Derde Helmersstraat 70-2
1054BL Amsterdam
 
Naar meer info over groeps-mindfulness cursussen Amsterdam 

INSCHRIJVEN