Rust in je hoofd, balans in je leven

Ervaringen met mindfulness van MettaMind


Onderaan ervaringen met
yogalessen en workshops

 

Inmiddels hebben ruim 500 personen bij MettaMind een mindfulnesstraining gevolgd, dus er is een hoop te vertellen.

Hieronder een deel van de ervaringen.


Rust, balans en doorbreken van patronen door met compassie te leren vertrouwen op jezelf. Nicole, consultant.
 

 

De training heeft me bewust gemaakt dat ik gedurende dag met zoveel verschillende dingen tegelijkertijd bezig ben. Ik kan nu handelingen met meer aandacht uitvoeren. Ik verdeel mijn energie veel beter en kan veel beter stiltaan bij de eenvoudige, leuke momenten van de dag. Eva, creatief producent. 

 

Heel fijn om elke week naar de training te gaan, wetende dat je elke week mindfuller wordt. Marjo P. Beelden Kunstenaar. 

 

In het begin was ik sceptisch. Is het niet te zweverig? Echter, er worden concrete voorbeelden gegeven en Wineke is een vlotte vrouw met humor waardoor ik met veel plezier naar de training ging. Inge R. team assistent. 

 

Met haar vriendelijke en professionele persoonlijkheid heeft Wineke voor een hele goede eerste kennismaking met mindfulness gezorgd. De eerste stap naar een bewuster leven. Ilona O, makelaar. Amsterdam

 

Ik kan de mindfulnesstraining aan iedereen aanbevelen. Het leert je in het gewone leven zaken op een meer open manier te benaderen waardoor je met volle aandacht door het leven kunt gaan. Raymond, ondernemer. Amsterdam

 

Ik vond het heel mooi om te zien dat iedereen met zijn eigen intentie naar deze training is gekomen. Aan het einde voel je een bepaalde band die je kracht geeft en je laat inzien wat mindfulness je kan brengen. Mij heeft het rust, objectiviteit en geluk gebracht. Marieke van Agtmael, Recruiter, Amsterdam. 

 

Dit had ik veel eerder moeten doen. Maar aan de andere kant, je lichaam geeft zelf wel aan wanneer je er aan toe bent. Het was blijkbaar nu mijn tijd. - Jacqueline T. Beleidsmedewerker Gemeente Amsterdam

 

Als iemand mij een paar maanden geleden had verteld dat ik een mindfulnesstraining zou gaan volgen dan had ik diegene uitgelachen. Niks voor mij, veel te zweverig! Ik ben erachter gekomen dat dit niet waar is. Mindfulness leert je om jezelf beter te leren kennen. Het lijkt me voor iedereen goed en leerzaam om dit eens te doen en hier vooral open en onbevooroordeeld in te stappen! Anne-Claire E. Intercedent

 

MettaMind heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust in mezelf vond. Ik sta beter in contact met mijn lichaam en het hier en nu. Het heeft me geholpen om dingen beter los te laten en minder te oordelen. Dana F. Amsterdam, Student & front office medewerker

 

De mindfulness training bij MettaMind was mijn eerste kennismaking met mindfulness en het heeft me veel gebracht. Ik vond Wineke een fijne trainster. Fris en helder. Iemand van wie je het graag aanneemt. Ze weet ook hoe ze je kan ondersteunen, op een vriendelijke en bemoedigende manier. Alissa van S. 

 

Deze training heeft me weer lucht gegeven waardoor ik 's nachts niet meer lig te piekeren en me veel meer geaard voel. Kernwoord voor mij is compassie. - Corine vd. B. Beleidsmedewerker Provincie Noord Holland. 

 

Een hele fijne training om het leven in aandacht steeds meer onder de knie te krijgen. Heel erg bedankt Wineke voor deze duw in de goede richting! - Marjolijne P. 

 

Mindfulness heeft me de tools gegeven om mijn hoofd weer tot rust te brengen als het op hol is geslagen. - Rik Z. Consultant 

 

Het zijn de kleine veranderingen die het leven leuk maken. Die kleine veranderingen leer je hier. - Rebecca B, Docent 

 

Voor hen die het gevoel hebben vast te zitten: er is een weg vooruit mogelijk. Met haar mindfulnesstraining schijnt Wineke een krachtig en liefdevol lichtsignaal de nacht in. Dat kan deze weg verlichten. David R, advocaat 

 

MettaMind is een zeer professionele en prettige aanbieder van de mindfulnesstraining. De training wordt gegeven op een fijne locatie door een warme en vakkundige trainer en kan beslist je leven veranderen. - Fleur H, Begeleider acteurs 

 

Dit is waarschijnlijk de enige cursus die er is waarbij je het nooit fout doet. En ook niet goed. Ideaal. - Menno M. 

 

Ik heb de training als erg fijn en leerzaam ervaren. Een verrijking van het dagelijks leven. Ik leef meer in het NU en heb meer aandacht voor dingen. Leuke lessen, fijne cd's en oefeningen. Kortom: een aanrader! Eigenlijk zou iedereen dit 'moeten' doen. - K.

 

Met behulp van de meditatie bij MettaMind heb ik innerlijke rust kunnen ervaren en geleerd patronen te doorbreken. Daar ben ik erg dankbaar voor. - Kevin de B.

 

Deze training was een goede start om mijn leven op een positieve manier drastisch te veranderen. Vriendelijk en mild. - Hans D. arbeidsadviseur. 

 

De training heeft me rust opgeleverd waar nodig naar op zoek was (zakelijk en privé), en zonder de training niet zou hebben gevonden. Ik verras mezelf regelmatig met nieuwe verfrissende inzichten en invalshoeken. Ik heb die creativiteit in mezelf ontdekt. - Dennis L. 

 

De mindfulnesstraining heeft me geleerd om te 'zijn'. Ik was dat een beetje kwijt. Door het volgen van de training heb ik handvatten gekregen om de eindeloze stroom van gedachten en emoties en indrukken die dagelijks voorbij komen, te zien. Zonder oordeel. Dat geeft openheid en rust. - Mariette, docent.  

 

Het is fijn te zien dat het leven is zoals het is en dat het pad zich vanzelf ontvouwt. Volg je hart, zorg voor jezelf, ben lief voor jezelf. Dan komt alles goed. - Maartje E. 

 

Het heeft me geholpen bewust te kiezen om rustiger te leven. Wineke is een fijne trainster. In de training is er een mooie balans tussen het zelfstandig ervaren en het delen met Wineke en de groep. Ik gun het mezelf verder te oefenen en hierdoor gelukkiger te leven! - Dominique K. 

 

Ik ben minder in mijn hoofd gaan zitten en meer naar mijn gevoel gaan luisteren. Dat raad ik iedereen aan die in een moeilijke situatie zit. Ik heb geleerd dat je ademhaling je anker is. Die is er altijd, daar kan je op vertrouwen. - Shelly P. Styliste kledingbedrijf.

 

Deze cursus helpt je op een hele prettige manier weer in contact te komen met jezelf waardoor je de juiste keuze's kunt maken. Iets waar je de rest van je leven profijt van kan hebben. - Judith H. 

 

Van onrustig en instabiel naar rustig en stabiel. Dat is wat deze cursus me heeft gebracht! - Astrid R. 

 

Een absolute aanrader voor iedereen die van die razende trein wilt overstappen naar het boemeltje zodat er meer ruimte komt om te genieten. - Marijke P. 

 

Het klinkt simpel, maar neem van me aan: het werkt! Iedere keer als ik een Mindfulness oefening doe, bewijst het weer zijn waarde voor me. Dus probeer het, en dan zeker bij Wineke. Omdat ze bevlogen en enthousiast is. Met een gezonde dosis humor. - Martijn B. Freelance research consultant.

 

Deze training volgen was voor mij niet eenvoudig. Door de lieve benadering van Wineke heb ik de training als zeer prettig ervaren en kan het iedereen aanraden. - Karin O. 

 

Mindfulness heeft me geleerd te onthaasten. Ik heb geleerd dichtbij mezelf te blijven, ik kan me beter ontspannen en heb een beter nachtrust. - Sanne B. 

 

Als je echt wilt leren luisteren naar je lichaam en geest (want die vertellen nogal wat), dan is deze training echt een aanrader.Jorinde C. 

 

Een belangrijke reden om de training te gaan doen wat dat ik veel onrust had die zich vaak uitte in hypochondrie. Die klacht is voor het grootste deel verdwenen. Ik maak me veel minder zorgen om de toekomst en heb meer vertrouwen. - Ingrid van S.

 

Mindfulness is voor mij het bewustworden van onbewuste problemen in mijn hoofd en lichaam. Hierdoor ben ik rustiger geworden en kan ik beter met negatieve gedachten omgaan. Remy D. Bankier 

 

Het is ongeloofelijk hoe je in een paar weken in staat bent diepgewortelde patronen te doorbreken. Hannah W. Grafisch vormgeefster

 

Ik vond het een geweldige ervaring. Het heeft de manier waarop ik in het leven sta positief veranderd. Caroline S. Consultant 

 

Ik kwam binnen met een wervelstorm in mijn hoofd, maar die is gaan liggen. Ik zal altijd wel mijn 'drukke ik' zijn, maar door mindfulness kan ik er voor kiezen. Dorien A. 

 

Tijdens de training heb ik geleerd dat het in de waan van de dag helpt om regelmatig een stap terug te doen: Wat denk ik, Wat voel ik, Wat zegt mijn lichaam NU, op dit moment? Hierdoor heb ik weer beter contact met mezelf gekregen en dat voelt fijn. Ruth H, Conservator. 

 

Ik had niet eerder van mindfulness gehoord, deze training werd me aanbevolen. Ik heb vooral geleerd los te laten, te accepteren en meer naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Ook kan ik nu beter rust opzoeken en stilte creëren. Lai Yin H. HR Adviseur 

 

Voor het eerst sinds lange tijd ben ik geconfronteerd met iets dat mijn leven echt veranderd heeft. En dat terwijl alles al aanwezig was, vlak onder mijn neus. Hein H. 

 

Ik heb elke week uitgekeken naar het moment van de training. Het was een verrijking voor mezelf om weer dichter bij mijn gevoel te zijn. Dat heb ik leren koesteren en omarmen. Dank Wineke voor deze ervaring. Johan H.

 

KLIK HIER VOOR: Ervaringen met onze yoga met mindfulness lessen

Een les yoga & mindfulness bij Mettamind is voor mij de perfecte combi tussen een workout voor je lijf, een uitdagende stretch voor veel spieren en een moment van rust voor je geest. Je voelt de focus en concentratie tijdens de les waardoor het effect van de oefeningen beter voelbaar is. Wineke vertelt erbij waar elke oefening goed voor is, dus je weet waarvoor je 't doet :-) Na de les voel ik me altijd lekker ontspannen! Maria, Psycholoog

 

De yogalessen zijn een heerlijk middelpunt van de week. In de snelheid van het dagelijks leven staat de tijd op woensdagavond even stil. De oefeningen en meditaties brengen inspanning en ontspanning. Al vanaf de eerste les merk je de weg naar openheid en in balans zijn. - Mariette, docent

 

Wineke heeft een prettige manier van lesgeven door de rust in haar stem, haar woordkeuze en de ruimte die ze iedereen geeft. Vera van E. binnenhuisarchitect. 

 

De yoga & mindfulness les op woensdagavond is heilig voor mij. Wineke weet me elke week weer te inspireren en de balans te geven die ik nodig heb. Deze les is magic en werkt voor mij. Bewustwording is leven in het nu en dat maakt mij sterk. - Marjolijn van N. Hospitality professional

 

KLIK HIER VOOR: Ervaringen met onze mindfulness workshops

Ik vond de MettaMind Inspiratiedag erg fijn. Ik heb er erg van genoten. Ik ben dezelfde dag weer begonnen met mediteren. Het was inderdaad een inspirerende dag. Het programma voldeed aan alle verwachtingen. Ik vond het ook fijn dat we wat ervaringen konden uitwisselen. En natuurlijk de lunch: heerlijk! Marijke D.E. Hoofddorp

 

Ik heb meegedaan met de Mooie Middag Mindfulness om te onderzoeken of mindfulness iets voor mij was. Op deze manier leerde ik Wineke en haar manier van werken kennen. Ik vond het een erg prettige middag. De oefeningen en uitleg gaven me een goed beeld en zorgde al voor een betere bewustwording. Het heeft me doen besluiten de training te gaan volgen.  - Annemarie B. Beleidsmedewerker Provincie Noord-Holland

 

De combinatie yoga, mindfulness en schilderen vond ik erg leuk. Met mooi weer in de landelijke en bourgondische sfeer was het helemaal goed. Een regelrechte aanrader voor nóg eens!! Dank voor de heerlijke dag! - Yvette W.

 

De workshop was geweldig. Ik heb genoten en was er ook echt aan toe. De dag doet absoluut zijn naam eer aan. Ik heb inspiratie opgedaan en ik voelde me energiek en vol levenslust. - Jacqueline T. Teamleider milieutoezicht Gemeente Amsterdam

 

De MettaMind Yoga & Mindfulnessworkshop was een echte kennismaking. Het smaakte naar meer. - Vera van E. binnenhuisarchitect, Breda

Meer info over mindfulness trainingen Amsterdam