Rust in je hoofd, balans in je leven

De Metta Cirkel

Nu verkrijgbaar:

De Metta Cirkel

Een praktische en inspierende gids voor rust en balans

in alle facetten van je leven

De eerste leefstijlgids die àlle facetten van je leven omvat. Eenmaal gelezen zul je in één oogopslag zien wàt je moet doen als je meer rust en minder stress wilt in je leven. Je krijg alle tools handen om daadwerkelijk die verandering(en) door te voeren die nodig is om te komen tot het leven dat bij jou past: gezond en tevreden, zonder onnodige stress. 

De Metta Cirkel wordt uitgegeven door Uitgeverij Lucht van Bram Bakker en ligt vanaf nu in de winkel, bij bol.com en is ook bij ons te bestellen. 
 

Dit boek is echt een fijne vriendin, wijze zus en lieve tante ineen. Niet moeilijk of ingewikkeld, maar praktisch en realistisch. Annelies B. 

 

BESTELLEN PREVIEW   

 

Over het boek:

(klik op de foto voor een vergroting)

Hoe blijf je bij jezelf in een wereld die zoveel van je vraagt?

Iedere dag weer worden we geconfronteerd met tientallen grote en kleine keuzes: ga ik nu die mails beantwoorden of drink ik eerst een kop thee? Ga ik op zoek naar een nieuwe woning? Ga ik door met deze relatie?

We hebben daar niet altijd een antwoord op. Want onze denkende geest heeft stress. Door een volle agenda, een lange to-dolijst, al onze verantwoordelijkheden en verplichtingen en door de grote hoeveelheid (digitale) prikkels die ons steeds maar afleiden. Met als gevolg frustratie en boosheid, vooral op onszelf.

De Metta Cirkel is een krachtig instrument waarmee je leert samenwerken met je geest in plaats van ertegen te vechten. Je leert luisteren naar je gevoel zodat je keuzes kunt maken die echt bij jou passen, zonder dat je je hoofd verliest. Je gedachten helpen je de praktische stappen te nemen die nodig zijn zodat je daadwerkelijk die verandering in je leven kunt doorvoeren waar je zo naar verlangt. Met als resultaat een gezond en tevreden leven, zonder onnodige stress.

Over de auteur:

Wineke van Aken (1967) is trainer/coach en docent op het Instituut voor Mindfulness, de eerste opleiding voor mindfulnesstrainers in Nederland. Ook geeft ze retraites in binnen en buitenland. Wineke heeft 17 jaar als marketing- en communicatieadviseur in het bedrijfsleven gewerkt voordat ze een carrière switch maakte met de oprichting van MettaMind, met als doel mensen – via hun gevoel – te brengen naar het leven dat bij hen past.
 

Alvast lezen? 

Hieronder de inleiding waarin ik je vertel hoe ik tot de Metta Cirkel ben gekomen en hoe het model eruit ziet.