Rust in je hoofd, balans in je leven

Yoga vakantie: yogareizen met mindfulness naar Bali

BALI & ITALIE

Een yoga vakantie met mindfulness op Bali of in Italië is de perfecte manier om los te komen van je agenda en verplichtingen en om helemaal tot jezelf te komen. We gaan ieder jaar in oktober naar Bali en in mei en september naar Italië. 

Tijdens onze retraites worden yoga en mindfulness met elkaar gecombineerd. Je zult ondervinden hoe dit elkaar in werking versterkt: yoga zorgt voor een fit, gezond en ontspannen lichaam en maakt daarmee de weg vrij voor meditatie. Het zelfinzicht dat mindfulness-meditatie je geeft, helpt je om je yogabeoefening te verdiepen. Er is tijdens de yoga vakantie ook veel aandacht voor voeding, waarbij we aansluiten bij de inzichten van de Ayurveda. 

Je zult ervaren hoe de combinatie van yoga, mindfulness en gezonde voeding zorgen voor meer rust en balans. Een mooie methode om overtollige bagage van je af te schudden. Je krijgt inzichten waar je eenmaal thuis veel baat bij hebt. 


YOGA VAKANTIE MET MINDFULNESS IN BALI 

15 – 21 oktober 2017 (herfstvakantie!)
€ 995,-

Bali heeft een enorme rijkdom aan cultuur en er wordt al jaren gemediteerd en gebeden. Er heerst dan ook een krachtige spirituele sfeer die persoonlijke ontwikkeling lijkt te stimuleren en te versnellen. Dè plek voor een yoga vakantie.

PROGRAMMA YOGA VAKANTIE

De dagen beginnen in de serene rust van de vroege ochtend met een yogasessie op het strand, het terras of in de weelderige bloementuin. De oefeningen komen uit de Kundalini, Vinyasa en Yin Yoga. Hiermee werken we aan het opheffen van blokkades, het verbeteren van de energie doorstroom en het soepel en sterk maken van je lichaam. 

Na het ontbijt krijg je uitleg over de werking van mindfulness en doen we een begeleide meditatiesessie. De mindfulness meditaties komen uit het bekende 8-weekse mindfulness programma MBSR van Jon Kabat-Zinn. In de middag kun je lekker ontspannen aan het zwembad, het strand of op een van de rustig gelegen terrasjes. Zo kun je optimaal, in de stilte van de prachtige natuur, het resultaat van de yoga- en meditatiebeoefening op je in laten werken.

Zodra je weer zin krijgt in wat activiteit, dient het middagprogramma met yoga en mindfulness zich alweer aan. Na afloop, na een lekkere warme douche of een duik in het zwembad, heeft onze kok al een fantastisch diner klaargemaakt dat je zal doen watertanden. We eten aan de grote eettafel op het terras waar je iedere avond kunt genieten van de ondergaande zon. We beloven je: de maaltijden zullen je het gevoel geven alsof je in je eigen villa in een sterrenrestaurant uit eten gaat.


"Voor mij was deze yoga vakantie een onvergetelijke week in een prachtige omgeving. Een mooie kans om dichter bij mezelf te komen." Tamara O. Marketingmanager Haarlem


KLIK VOOR: Extra massages & excursie

Balinese massage

(klik om scherm te sluiten)

We bieden je in deze yoga vakantie ook een Balinese ontspannings- of Ayurvedische oliemassage aan. Als je wilt kun je ook extra massages boeken zoals bijvoorbeeld een Bodyscrub, een Hot Stone Massage of een manicure/pedicure. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Extra behandelingen vallen buiten het deelnamebedrag.

Tempels en watervallen

Naast het vaste yoga & mindfulness programma gaan we er tijdens deze yoga vakantie een dag op uit zodat je meer kunt zien van de omgeving. We komen voorbij Balinese dorpjes en bezoeken de enige Boeddhistische tempel op Bali waar we met elkaar gaan mediteren. Ook gaan we wandelen in de natuur en zwemmen bij een verkoelende waterval. Daar krijg je een Balinese lunch aangeboden en is er ruimte voor meer yoga en mindfulness. 
 

KLIK VOOR: Ligging villa direct aan zee

(klik om scherm te sluiten)

Voor deze yoga vakantie zitten we aan de noordkust van Bali in een schitterende, riante villa (van Nederlandse eigenaren), rustig gelegen, direct aan het strand.

Er is een groot yogaterras met uitzicht op de weelderige bloementuin, de palm-bomen en de uitgestrekte rimpelloze zee. De grote eettafel heeft een centrale plek waar we na de sessies genieten van de heerlijke maaltijden en gezellig kunnen natafelen als je dat wilt. Er zijn twee grote zwembaden en rondom de villa vind je diverse zitjes waar je je even kunt terugtrekken voor wat stilte, of voor een goed boek.
 

KLIK VOOR: Begeleiding

(klik om scherm te sluiten)

De begeleiding van het yoga en mindfulness programma wordt gedaan door Wineke van Aken, oprichter van MettaMind, mindfulnesstrainer en yogadocent. Hier meer over haar achtergrond.

Als je wilt kun je tijdens de yoga vakantie in een persoonlijk gesprek doorpraten over wat yoga, mindfulness en voeding voor jou kan betekenen. Als je wilt, kun je ook voorafgaand aan de retraite persoonlijk of telefonisch kennismaken met Wineke.

 


"Deze yoga vakantie was voor mij een totaalpakket. De rust en het programma, met de locatie en het eiland als een perfecte aanvulling." Margreet van den H. Office manager, Amersfoort


 

GEZONDE VOEDING

Een belangrijk onderdeel van onze retraites is voeding. Onze eigen MettaMind kok Dean Liauw bereid, samen met de staf, de heerlijkste maaltijden. We gaan onderzoeken wat je aan je voedingspatroon kunt doen om je nog beter te voelen. De maaltijden die Dean tijdens de yoga vakantie klaarmaakt, zijn gebaseerd op de Ayurveda. We koken vegetarisch, gluten-, zuivel en suikervrij. Onze eenvoudige uitgangspunten kun je ook thuis gemakkelijk toepassen. Het uitgebalanceerde menu, gecombineerd met de oefeningen, zorgt voor een complete detox van je lichaam.

Over Ayurveda

De Ayurveda is een vijfduizend jaar oude gezondheidsleer uit India die mooi aansluit bij de yoga en mindfulness. Veel diëten komen en gaan, maar de wijsheid van de Ayurveda blijft consistent en wordt de laatste jaren steeds populairder. De Ayurveda gaat ervan uit dat we allemaal een verschillende type zijn. Zo kun je een luchttype zijn (vata), vuur (pita) of aardetype (kapha) zijn, of een combinatie daarvan.

Bij ieder type (dosha) past specifieke voeding. Zo kan een pita beter niet te kruidig eten. Dan wordt de pita vurig en raakt snel geïrriteerd. Een vata kan beter matigen met bonen en koude gerechten, anders dan krijgt de vata teveel lucht en komt er onrust in lichaam en geest. En een kapha kan beter niet teveel zuivel eten, anders ontstaat er veel slijmvorming in de ademhalingswegen.

We gaan tijdens deze vakantie kijken naar wat jij voor een type bent. Je krijgt makkelijk toe te passen voedingsadviezen, passend bij jouw dosha.
 

KLIK VOOR: Kooktips van onze kok 

(klik om scherm te sluiten)

Dean Liauw zal je met zijn kookkunsten zeker inspireren. Dean is ervaren in de Ayurvedische keuken en weet precies welke technieken nodig zijn om de lokale ingrediënten het lekkerst te laten smaken.

Onze kok bereidt alle maaltijden met veel aandacht, liefde en geduld. Een mooi voorbeeld van mindfulness. Dean kan je kook- en voedingsadviezen op maat geven.

We genieten natuurlijk ook van de heerlijke Balinese keuken zoals die door de staf wordt bereid.  
 


Dean: "Met veel liefde bereid ik jullie maaltijden. Dat heb ik van mijn oma. Als jongetje van 13 jaar stond ik al samen met haar uren in pruttelende pannetjes te roeren. Het geeft me veel voldoening jullie aan tafel te zien genieten van het resultaat en van de gezelligheid."


 

AANBOD & KOSTEN YOGA VAKANTIE

Je krijgt een volledig verzorgde week voor € 995,- (incl btw). De yoga vakantie omvat: 

 • 7 dagen, 6 overnachtingen
 • 10 yogalessen van 1½ uur
 • 7 begeleide mindfulness-sessies van 1 uur 
 • 3 compleet verzorgde vegetarische maaltijden per dag
 • Onbeperkt thee, koffie en fruit
 • 1 Balinese of Ayurvedische massage van 1 uur
 • Excursie, inclusief lunch met yoga en/of mindfulness
 • Transfer vanaf het vliegveld in Denpasar naar de villa

Om optimaal profijt te hebben van de yoga, de meditaties en de voeding, wordt er geen alcohol geschonken / Het soort massage hangt af van de beschikbaarheid van de masseurs / Ervaring met yoga en/of mindfulness is niet nodig. Je kunt de oefeningen in je eigen tempo doen.

Meer over de deelnamekosten

 • Kamers worden gedeeld door twee personen. Er zijn ook eenpersoonskamers beschikbaar. De extra kosten daarvan zijn € 250,-. Toewijzing gebeurt op volgorde van inschrijving en is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • MettaMind neemt de lokale toeristenbelasting voor haar rekening.
 • Wanneer de werkgever betaalt, komt er nog btw bij.

Exclusief

 • Vliegticket naar Bali (Denpasar)
 • Reis- en annuleringsverzekering (reisverzekering is verplicht)
 • Visum (alleen wanneer je langer dan 30 dagen in Indonesië verblijft)
   

KLIK VOOR: Ticketadvies 

 • Als je even doorzoekt en op tijd boekt kun je al vanaf € 650,- naar Bali vliegen. Je kunt onder andere kijken bij KLM, Singapore Airlines, Garuda, Malaysian Airlines en Cathy Pacific. KLM heeft de snelste vlucht.
 • Vanuit België kun je het beste een vlucht vanaf Amsterdam nemen.

Bij de meeste maatschappijen kun je tegenwoordig aangeven dat je CO2 neutraal wilt vliegen. Dat is slechts een klein bedrag extra en geeft je misschien wel een fijn gevoel om zo duurzaam mogelijk te vliegen. Je kunt ook via de site van GreenSeat de CO2 uitstoot compenseren. MettaMind vliegt CO2 neutraal. 

 

KLIK VOOR: Verlengen van je verblijf in de villa

Het is mogelijk je verblijf in de villa te verlengen met één à twee extra overnachtingen voor aanvang van de retraite. Fijn om alvast te acclimatiseren en tot rust te komen.

 • € 75,- p.p. per nacht, incl. ontbijt.
 • € 5,- voor lunch en voor het diner.

De kosten van eventuele extra's zoals extra overnachtingen, extra maaltijden, extra spa behandelingen graag ter plekke in euro's betalen. 
 


"Positieve insteek. "Doe wat je kan en dat is goed genoeg". Doorleefde begeleiding. Goed doordacht. Goede organisatie." Hilda S. Consultant Arbeid & Organisatie uit Amstelveen


 

ONZE YOGA VAKANTIES IN DE MEDIA

Ook de media heeft interesse in onze yoga vakanties op Bali, onder andere Trouw, het AD en De Volkskrant schreven hierover.  


'De deelnemers vinden het gezellig. "Het hoeft hier gelukkig niet zo zwaar", zegt een deelneemster, een dertiger, uit Amsterdam. "Maar aan de eettafel ontstaan wel goede gesprekken". Na een week gaat de groep als vrienden uiteen.' 

Uit: De Volkskrant 19 januari 2013.


Lees hier alle publicaties. 
 

VERDER REIZEN NA DE YOGA VAKANTIE    

Wil je je verblijf op Bali wat verlengen? Zelfstandig of met andere deelnemers na afloop van de retraite? Meestal wordt er na de retraite gezamenlijk doorgereisd (meestal naar Ubud). Er blijken vaak leuke vriendschappen tussen de deelnemers te ontstaan. 

KLIK VOOR: Reistips 

(klik om scherm te sluiten)

 • Het artistieke en spirituele centrum Ubud, gelegen tussen de rijstvelden met haar vele tempels en altaren. Je vind hier veel verschillende soorten restaurants, je kan er goedkoop shoppen en wandel- en mountainbike tochten in de omgeving boeken
 • Vanuit Ubud kan je naar het rustig prachtig gelegen Sidemen. Het centrum Nirarta is een aanrader wanneer je de rust wilt opzoeken. Van hieruit kun je tochten naar Mount Agung of Mout Batur boeken (wel midden in de nacht opstaan).
 • Het eiland Menjangan aan de noord west kust. Daar kun je prachtig  snorkelen en duiken. 
 • De zuid west kust: Kuta met haar enorme witte stranden en de surf. Of het meer upmarket Seminyak en Canggu. Met de beste hotels, haar internationale toprestaurants, hippe (strand)clubs, exclusieve boetieks en spa’s. 

 

Door naar Lombok en de Gili eilanden

Wellicht wil je ook de oversteek maken naar buureiland Lombok. Vaak genoemd als 'het Bali van twintig jaar geleden'. Je kunt een bezoek brengen aan het Senggigi beach met haar romantische restaurants. Of aan de Gili Eilanden met het party eiland Gili Trawagan of het rustiger Gili Air, eilanden zonder geasfalteerde wegen waar de tijd stil lijkt te staan en het transport nog met paard en wagen wordt gedaan. 

MettaMind kan je helpen om het vervolg van je reis samen te stellen.

 


"De combinatie van yoga, meditatie, mindfulness in een uitgebalanceerd programma met voldoende rust tussen de onderdelen, is perfect. De aandacht voor voeding draagt bij aan het resultaat van de retraite." Truus de R. Deskundige infectiebestrijding bij een ziekenhuis in regio Den Haag.


Foto’s yoga vakanties

Naar het fotoalbum van onze yoga vakanties. 

Deelnemers-ervaringen

Lees hier wat eerdere deelnemers hebben ervaren.

Meer praktische info

Meer informatie over het visum en andere praktische zaken bij Vragen & Antwoorden.

INSCHRIJVEN VOOR EEN YOGA VAKANTIE 
 

 

YOGA VAKANTIE MET MINDFULNESS IN ITALIË

20 – 27 mei 2017 en 02 – 09 sept. 2017
€ 995,-

Twee keer per jaar gaan organiseert MettaMind een yoga vakantie aan de prachtige zuidwest kust van Italië. We zitten in een luxe comfortabele villa, bovenop een heuvel aan de Golf van Napels. We kijken uit op de Amalfi kust en de eilanden Capri en Ischia. Een heerlijke plek om er even helemaal tussenuit te zijn, je op te laden en weer tot jezelf te komen. 

PROGRAMMA YOGA VAKANTIE

Tijdens deze yoga vakantie volgen we het MettaMind programma zoals we het de afgelopen vijf jaar op Bali hebben ontwikkeld. Een effectieve combinatie van yoga, mindfulness en gezonde voeding.

We beginnen de ochtenden van de yoga vakantie met energieke yoga in de ochtendzon op het dakterras met uitzicht over de vallei. Je maakt je lichaam sterk en soepel, energie gaat beter stromen, je werkt aan een gezond immuumsysteem en je zult merken dat alle overtollige bagage van je af valt. Een fijne basis voor de mindfulness beoefening van later op de dag.

Na deze sessie staat een voedzaam ontbijt klaar op het voorterras, met lekker veel vers fruit. Aan het einde van de ochtend hebben we een mindfulness-sessie. Je krijg achtergrondinformatie en we gaan met elkaar mindfulnessmeditaties doen. Ervaring is (net als bij de yoga) niet nodig. Als je al bekend bent met mindfulness zijn dit fijne sessies om je beoefening te verdiepen.

De lunch wordt vervolgens geserveerd op het terras achter de villa, waar je een prachtig uitzicht hebt over de vallei. Aan het einde van de middag is er een rustige yoga sessie die gecombineerd wordt met mindfulness. Een fijne afsluiting van de dag waarmee je lichaam en geest tot rust brengt en tevreden de avond in zult gaan. De avondmaaltijden bij de ondergaande zon (waar we altijd even stil van vallen) brengen veel plezier en gezelligheid. Misschien wil je daarna nog wel een avondwandelingetje maken in de omgeving.

Veel ontspanning tijdens deze yoga vakantie

Tussen de sessies door is er voldoende tijd voor ontspanning aan het zwembad, het lezen van een boek of een wandelingetje naar het nabij gelegen romantische dorpje in de heuvels. Of misschien loop je naar het strand dat je al vanaf de villa ziet liggen. En als je tijdens de yoga vakantie een keertje een yoga of mindfulness sessie wilt overslaan, dan kan dat ook.


"De combinatie van yoga, meditatie, mindfulness in een uitgebalanceerd programma met voldoende rust tussen de onderdelen, is perfect. De aandacht voor voeding draagt bij aan het resultaat van de retraite." Truus de R. Deskundige infectiebestrijding bij een ziekenhuis in regio Den Haag


KLIK VOOR: Opgravingen en authentiek Italië 

(klik om scherm te sluiten)

Romeinse geschiedenis 

Halverwege de yoga vakantie gaan we nog een dag op stap naar een bijzondere locatie (waar blijft nog even een verrassing). Hier zien we meer van de geschiedenis van deze Italiaanse streek met haar vele opgravingen. We mediteren er en gaan er lekker lunchen.

De Italiaanse keuken

De laatste avond van de yoga vakantie gaan we met elkaar uit eten in het nabij gelegen romantische Castellabata. We hebben een zeer goed Italiaans restaurant gevonden, gelegen op een intiem en gezellig pleintje, verscholen tussen smalle kronkelende straatjes en vele kleine trappetjes. Het is er authentiek, mooi en stil. Net alsof je op een filmset zit. 

 

KLIK VOOR: Riante villa met uitzicht op zee en de vallei

(klik om scherm te sluiten)

Via een deelnemer aan een Bali retraite, zijn we terecht gekomen op een prachtige plek ten zuiden van Napels, aan de zuid-west kust van Italië, vlakbij Castellabata, bovenop een heuvel met uitzicht op de glooiende vallei met rustieke dorpjes en de uitgestrekte zee.

We zitten in een riante villa met vier terrassen en comfortabele kamers. Iedere avond bij het avondeten val je stil bij de indrukwekkende zonsondergangen. Je ervaart er complete rust en stilte. 

Typisch Italiaanse dorpje

En wil je de Italiaanse sfeer proeven, dan daal je in een kwartiertje af naar een typisch Italiaans dorpje, en even later zit je op een terrasje in het haventje of lig je op het strand. Een perfecte locatie voor een heerlijke vakantie.
 

KLIK VOOR: Begeleiding

(klik om scherm te sluiten)

De begeleiding wordt gedaan door Wineke van Aken, oprichter van MettaMind, mindfulnesstrainer en yogadocent. Hier meer over haar achtergrond. Het is mogelijk om tijdens de yoga vakantie in een persoonlijk gesprek door te praten over wat yoga, mindfulness en voeding voor jou kan betekenen.

Als je wilt kun je ook voorafgaand aan de retraite persoonlijk of telefonisch kennismaken met Wineke. Neem dan contact met ons op.
 


"Ik had een top yoga vakantie in Italië! Op alle vlakken. Prachtig kader, super gezellig huis, gezond en lekker eten, vanaf dag één een groepsgevoel in een open en inspirerende sfeer, leerrijke sessies, ware weldaad voor lichaam en geest." Hanneke R. HR manager


 

VOEDING: AYURVEDA EN DETOXEN 

Net zoals bij de andere yoga vakanties is er ook tijdens deze yoga vakantie in Italië veel aandacht voor gezonde voeding. We laten ons inspireren door de Ayurvedische keuken. De Ayurvedisch keuken kent geen strikt dieet, maar gaat uit van een voeding op maat, passend bij jouw type (dosha): pitta, kapha en vata. Tijdens deze week kijken we welke type jij bent. Persoonlijk voedingsadviezen zijn onderdeel van deze retraite.

We koken vegetarisch, zoveel mogelijk gluten-, zuivel- en suikervrij en we gebruiken lokale verse groenten en fruit. En, omdat het zo lekker is, bereiden we af en toe ook een echte Italiaanse maaltijd met de verrukkelijke lokale mozzarella (de beste mozzarella van Italië komt uit deze regio! Zeggen de Italianen). Je zult het ervaren, groenten en fruit geteeld onder de weldadige Italiaanse zon zijn echt voller en rijker van smaak dan wat wij in Nederland gewend zijn. Ons menu, samen met de yoga- en mindfulness-sessies zorgt voor een complete detox van het lichaam. Een krachtige combinatie om je fysiek en mentaal sterk en in balans te voelen.

KLIK VOOR: Onze eigen MettaMind kok Dean!

(klik om scherm te sluiten)

Ook deze yoga vakantie in Italië gaat onze MettaMind kok Dean Liauw weer mee. Zijn gerechten zijn meesterlijk bereid, met kennis van de juiste technieken om de lokale groenten heerlijk klaar te maken. De lokale ingrediënten zijn heerlijk. Ze zijn vol en rijk van smaak en worden pas geplukt als ze rijp zijn zodat je de optimale hoeveelheid voedingsstoffen nuttig.

Dean's maaltijden zijn met zoveel liefde klaargemaakt, dat je het net zal zijn alsof je in je eigen villa (twee keer per dag!) naar een sterrenrestaurant gaat.
 

KLIK VOOR: Ook thuis vegetarisch en/of Ayurvedisch koken

(klik om scherm te sluiten)

Ons menu kun je – als het je aanspreekt - ook thuis bereiden. Het is geen ingewikkeld dieet, maar het gaat ervan uit dat je door het gebruik van veel groenten en fruit, de juiste granen en bonen eenvoudig gezond (en goedkoop) kunt eten en de detox van je lichaam thuis kunt voorzetten.

MettaMind is bezig met een receptenboek. Mail ons als je voor publicatie daarvan op de hoogte wilt worden gehouden.
 


AANBOD & KOSTEN YOGA VAKANTIE

Je krijgt een volledig verzorgde yoga met mindfulness week voor een prijs van € 995,- (incl. btw). De yoga vakantie omvat:

 • 7 overnachtingen, 8 dagen
 • 12 yogalessen van 1½ uur
 • 7 begeleide mindfulness sessies en -meditaties van 1 uur 
 • 3 compleet verzorgde vegetarische maaltijden per dag
 • Onbeperkt thee, koffie en fruit 
 • Diner op de laatste avond in een typisch Italiaans restaurant 
 • Transfer van en naar het vliegveld van Napels

Om optimaal profijt te hebben van de yoga, de meditaties en de voeding, wordt er geen alcohol geschonken. 

Meer over de deelnamekosten

 • Het deelnamebedrag voor deze retraite is € 995,- voor een tweepersoonskamer.
 • Indien beschikbaar kun je een eenpersoonskamer reserveren. De meerkosten daarvan zijn € 250,-. De toewijzing gebeurt op volgorde van inschrijving en is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Het deelnamebedrag is exclusief vliegticket en exclusief eventuele reiskosten naar Agropoli, wanneer je zelfstandig naar de villa reist. We kunnen je in dat geval ophalen vanaf het treinstation van Agropoli.
 • Vergeet niet een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Een reisverzekering is verplicht.
 • Wanneer de werkgever betaalt, komt er nog btw bij het deelnamebedrag.  

 


"Zonder voorkennis van yoga en mindfulness heb ik mij ingeschreven voor de retraite in Italië. Vooral om beter in balans te komen en te onthaasten. Het was een uitstekende kennismaking en een warm welkom. Alles op een rustig tempo maar wel heerlijk met lichaam en geest bezig zijn in het heerlijke Italië. Wat een genot! Echt een boost voor verder herstel uit mijn burn-out." Jolanda B, projectmanager Berkel en Rodenrijs


 

HOE ER TE KOMEN

Op de aankomst- en vertrekdag van deze yoga vakantie brengt een transfer je naar de villa, en weer terug naar het vliegveld van Napels. Je moet wel zelf je vlucht boeken. De vluchten van Transavia zijn vaak het meest voordelig. Daar sluiten we onze transfers dan ook op aan. 

Let op: de vluchttijden kunnen nog wijzigen. Check ook de site van Transavia

Als deze reis je aanspreekt, raden we je aan snel te boeken zodat je kunt aansluiten op de transfer naar de villa. Als je vroeg boekt bij Transavia vlieg je al voor € 170,- naar Napels. 

 • Mei retraite 2017. 

Heen: 20 mei

Vlucht HV 6411: vertrek AMS 12:50 uur, aankomst NAP 15:10 uur.
Vertrek transfer vanaf het vliegveld: 16:00 uur.

Terug: 27 mei

Vlucht HV 6412: vertrek Napels 15:50 uur, aankomst AMS 18:35 uur.
Vertrek transfer vanaf de villa: 12:00 uur. 

 • September retraite 2017

Heen: 02 september

Vlucht HV 6411: Vertrek AMS 12:50 uur, aankomst NAP 15:10 uur.
Vertrek transfer vanaf het vliegveld: 16:00 uur. 

Terug: 09 september

Vlucht HV 6412: Vertrek NAP 15:50 uur, aankomst AMS 18:35 uur.
Vertrek transfer vanaf de villa: 12:00 uur. 

Als je kiest voor de vlucht van Transavia, kun je hier je vlucht boeken.

Bij de meeste maatschappijen kun je aangeven dat je CO2 neutraal wilt vliegen. Dat is slechts een klein bedrag extra en het feeft je misschien wel een fijn gevoel om zo duurzaam mogelijk te reizen. Je kunt ook via de site van GreenSeat CO2 uitstoot compenseren. MettaMind vliegt CO2 neutraal. 
 

ONS DORPJE IN DE MEDIA

Om alvast een gevoel te krijgen van het dorpje waar we zitten: de in Italië populaire komedie ‘Benvenuti el Sud’ is in Castellebate opgenomen. Hieronder de link naar de trailer. Als je je niet laat afleiden door het verhaal, krijg je een mooi beeld van het dorpje en de indrukwekkende omgeving waar wij zitten.

 

Foto’s yoga vakanties

Naar het fotoalbum van onze yoga vakanties.

Deelnemers-ervaringen

Lees hier wat eerdere deelnemers hebben ervaren tijdens hun yoga vakantie.

Meer praktische info

Meer informatie over het visum en andere praktische zaken bij Vragen & Antwoorden.

INSCHRIJVEN VOOR EEN YOGA VAKANTIE