Rust in je hoofd, balans in je leven

Yoga met mindfulness lessen

Speciaal yoga met mindfulness lesprogramma

MettaMind heeft een speciaal yoga met mindfulness lesprogramma ontwikkeld. Met dit programma werk je aan een gezond en fit lichaam en een rustige geest. Een fijn moment om je weer helemaal op te laden voor de rest van de week. Ervaring is niet nodig.  

Opzet

We beginnen de sessie met dynamische yoga oefeningen uit de Kundalini yoga waarmee je blokkades opheft en energie beter laat stromen. Je werkt aan een sterk en fit lichaam, een krachtig imuumsysteem en gezonde organen. De oefeningen wisselen we af met stretchingen uit de Hatha en Yin yoga. Zo komen lichaam en de geest tot rust. Een fijne basis voor de mindfulness meditaties (uit de 8-weekse mindfulness training), die daarop volgen.

Met deze sessies kun je optimaal het effect van yoga en meditatie tot je doordringen. Je komt tot diepe rust en ontspanning. Je laat alle overtollige bagage van je afglijden (stressvolle gedachten en emoties, fysieke blokkades) en je verdiept je meditatievaardigheden.
 


"De yogalessen zijn een heerlijk middelpunt van de week. In de snelheid van het dagelijks leven staat de tijd even stil. De oefeningen en meditaties brengen inspanning en ontspanning. Al vanaf de eerste les merk je de weg naar openheid en het in balans zijn." Mariette, docent 


INSCHRIJVEN                     CONTACT

Inspiratie voor je mindfulness beoefening 

Deze sessies zijn ook een mooi alternatief als je geen mindfulness training wilt volgen, als je wilt werken aan een soepel en ontspannen lichaam en een rustige geest. Als je eerder een mindfulness training hebt gedaan zijn deze lessen ook zeer geschikt om je mindfulness beoefening levend te houden.


"Wineke weet me elke week weer te inspireren en de balans te geven die ik nodig heb. Deze les is magic en werkt voor mij. Het geeft me bewustwording: leven in het nu, en dat maakt mij sterk." Marjolijn van N. Hospitality professional  Locatie yoga met mindfulness lessen

Centrum De Roos
PC Hooftstraat 183
Amsterdam 
 

Praktische info 

Data

  • Wekelijks vanaf woensdag 1 november 2017
  • Proefles op woensdag 18 oktober

Tijd

  • 18:30 - 19:45 
  • 20:00 - 21:15 

Kosten 

  • Kosten zijn 12,50 per les. Je schrijft je in voor een lesblok van 8 weken. Wanneer je een keer niet kunt komen kun je dat inhalen in het daarop volgende lesblok van 8 lessen. 
  • Kosten proefles op 18 oktober is € 8,-
 

Zou je deze lessen wel eens op een exotische zonnige locatie willen doen en daarbij lekker gezond Ayurvedisch eten?

Dan is een MettaMind yoga vakantie met mindfulness misschien ook wel wat voor jou.


INSCHRIJVEN